Όλα ξεκίνησαν το 1978…όταν ένα μικρό κελάρι στο σπίτι του θείου Κώστα μετατράπηκε σε ένα πολύ μικρό εργαστήρι Τυροκομικής. Σήμερα, ο θείος Κώστας, και όλη η οικογένεια ιδρυτών, είναι πολύ περήφανοι βλέποντας ένα τόσο πρώιμο όνειρο να μετατρέπεται σε κάτι τόσο μεγάλο. Το Τυροκομείο μας στη βιομηχανική περιοχή Αθηαίνου, στη Λάρνακα, θεωρείται πλέον ένα από τα πιο σύγχρονα τυροκομεία που κατασκευάστηκαν ποτέ στη Κύπρο.

 

Επενδύοντας γνώση, θέληση, μεράκι κι ένα σεβαστό ποσό, φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας ούτως ώστε να εξασφαλίζουμε διαχρονικά υψηλής ποιότητας προϊόντα και εξυπηρέτηση για τους συνεργάτες και καταναλωτές μας.

 

Το σύγχρονο και καλά επενδυμένο εργαστήριο μας, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προσωπικά οχήματα και εξοπλισμό ψύξης για τη συλλογή της πρώτης μας ύλης, του γάλατος, από τις δικές μας αγελάδες, εξασφαλίζει επίσης κορυφαίες συνθήκες υγιεινής και ισορροπημένη παραγωγή που τελικά αναφύεται ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που κρατάει πάντοτε τις παραδοσιακές του γεύσεις.

 

Η έρευνα και η καινοτομία αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία για την εταιρεία μας, γι’ αυτό κι εμείς συνεχίζουμε να επενδύουμε στον εξυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Τυροκομείου μας, στη τεχνογνωσία και εκπαίδευση του προσωπικού μας, με φιλόδοξα σχέδια να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας αποτελούν πάντοτε τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο παραγωγής μας.

 

Νέες, καινοτόμες και συναρπαστικές γεύσεις «βράζουν» στα καζάνια μας! Δείτε περισσότερα.

 

 

© 2024 . Pantziarou Bros. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by webarts