Η κυπριακή τυροκομία χαρακτηρίζεται από υψηλή παραγωγική δυναμικότητα και αυτό δεν θα μας επέτρεπε να μείνουμε εκτός της παγκόσμιας αγοράς η οποία παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες και προοπτικές για την επιχείρηση μας, ενδυναμώνοντας παράλληλα τη θέση των προϊόντων μας στην εγχώρια αγορά.

 

Οι εξαγωγές των παραδοσιακών γνήσιων προϊόντων μας αποτελούν ίσως τον σημαντικότερο κλάδο εργασίας μας, παραμένοντας πάντα άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις παραδοσιακές αξίες, την αυθεντικότητα και την γνησιότητα των προϊόντων μας.

 

H εταιρεία Α/φοι Πάντζιαρου ΛΤΔ, εξάγει πάνω από το 90% της συνολικής της παραγωγής στη διεθνή αγορά, δια θαλάσσης και αέρος, με δυναμικότερες και κυριότερες χώρες εξαγωγής να είναι:  το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία, η Αυστρία, η Δανία, η Ελλάδα, η Αυστραλία και η Αμερική.

 

Ναυαρχίδα των προϊόντων εξαγωγής μας και ισχυρό πλεονέκτημα, αποτελεί βεβαίως το γνήσιο κυπριακό χαλλούμι μας σε όλες του τις εκφάνσεις και είδη, τα οποία αναπτύχθηκαν διαχρονικά μετά από μελέτη των προτιμήσεων του καταναλωτή. Μερικά από τα διαφορετικά είδη εξαγωγής χαλλουμιού είναι: παραδοσιακο χαλλουμι,Block χαλλούμι, , Sliced χαλλούμι, και χαλλούμι με γεύσεις, τσίλι.

 

Μέχρι σήμερα η εταιρία μας έχει εξάγει 2000 τόνους προϊόντων και στόχος μας μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς είναι να φτάσουμε στους 8000+ τόνους.

 

Δυναμικό μας πλεονέκτημα αποτελεί η πιστοποίηση των προϊόντων μας με τη Παγκόσμια Βεβαίωση BRC - AA για την Ασφάλεια Τροφίμων, πιστοποιώντας την ασφάλεια, τη νομιμότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και των διαδικασιών παραγωγής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μετα προϊόντα εξαγωγής μας επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

 

© 2024 . Pantziarou Bros. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by webarts