Από την ίδρυση μας μέχρι και σήμερα ό,τι κάνουμε δεσμευόμαστε να το κάνουμε υπεύθυνα και με σεβασμό στον πελάτη, τον εργαζόμενο και τον συνάνθρωπο μας.

 

Χρέος μας αποτελεί η φροντίδα και η ανάπτυξη του σημερινού κόσμου αλλά και των μελλοντικών γενεών αντιμετωπίζοντας αυτή την ευθύνη με τη δέουσα σοβαρότητα.

 

Η εταιρεία μας εφαρμόζει πρακτικές που αποσκοπούν στην ανάπτυξη όχι μόνο της κοινότητας και της περιοχής δραστηριοποίησης μας αλλά και στην ανάπτυξη της ευρύτερης κοινωνίας.

 

Ως αναγνωρισμένος προμηθευτής εξαιρετικής ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων στο εξωτερικό, προωθώντας το προϊόν μας στον κόσμο, προωθούμε ταυτόχρονα τον τόπο μας, την παράδοση μας και την κουλτούρα μας.

 

Στο πλαίσιο των εξωτερικών πρακτικών κοινωνικής ευθύνης , η δράση μας συνεχίζεται, αφού επιδιώκουμε ενεργά να υποστηρίζουμε τις τοπικές ομάδες να ενισχύσουν τη συμμετοχή και την ανάπτυξη τους στην κοινωνία.

 

Σημαντικές ενέργειες αποτελούν η στήριξη μας σε γηροκομία με οικονομική και υλική βοήθεια, η ευαισθητοποίηση μας στον τομέα της υγείας των μωρών αλλά και η υποστήριξη τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου νέων. Επιπλέον ως εταιρεία στοχεύουμε στην παροχή βοήθειας σε νέους που επιδιώκουν εκπαίδευση και σταδιοδρομία στον τομέα της τυροκομίας.

 

Κάθε απόφαση μας καθοδηγείται από τις αξίες της ακεραιότητας, της ποιότητας, του πάθους και του σεβασμού και με τις ίδιες αξίες θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε σήμερα και αύριο.  

 

© 2024 . Pantziarou Bros. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by webarts