1968

Ήταν το 1968 όταν οι οικογένειες των ιδρυτών της εταιρείας μας, Αντρέα, Κώστα, Παναγιώτη και Θεόδωρου Πάντζιαρου, ένωναν τις δυνάμεις τους ξεκινώντας από τα πρώτα βήματα στον τομέα της αγελαδοτροφίας.

Αρχικά με λίγες αγελάδες σε μια μικρή φάρμα στην άκρη του μεσαρίτικου κάμπου στο χωριό Αθηαίνου της επαρχίας Λάρνακας εν Κύπρου. Στόχος τους η παραγωγή αγελαδινού γάλακτος και η παρασκευή μικρής ποσότητας χαλουμιού για τις δικές τους καθημερινές ανάγκες και των συγχωριανών τους.

Ρίχτηκαν στη δουλειά με όρεξη και ζήλο. Η εργατικότητα τους η αγάπη προς αυτό που συνειδητά επέλεξαν να κάνουν, και η άριστη μεταξύ τους συνεργασία οδήγησαν στην επιτυχία που ποτέ οι ίδιοι δεν είχαν οραματισθεί.

1978

Μαθαίνοντας την τέχνη του τυροκόμου στις αρχές του 1978 το μικρο κελάρι στο σπίτι του Κώστα – ενός από τους αδελφούς συνεταίρους – μετατρέπεται σ’ ένα απλό εργαστήρι τυροκομικής –ένα μικρό τυροκομείο – βάζοντας έτσι τον θεμέλιο λίθο για την επερχόμενη ανοδική τους πορεία.

 
 

1981line

Με σκληρή δουλεία και επιμονή σε τρία χρόνια από τότε, το 1981, δημιουργούν στο χωριό τους την Αθηαίνου σε ξεχωριστό χώρο, το πρώτο τυροκομείο παρασκευής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Σταθερά προσηλωμένοι στην παράδοση τόσο στον τρόπο παρασκευής, όσο και στην χρήση παραδοσιακών εργαλείων και μέσων συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία διαθέτοντας τα προϊόντα στην εγχώρια αγορά. Η υψηλή ποιότητα των παραδοσιακών προϊόντων είναι ο βασικός και σταθερός τους στόχος.

Ταυτόχρονα με την δημιουργία του νέου τυροκομείου ανεγείρεται στην κτηνοτροφική περιοχή (από τις οικογένειες των ιδρυτών) και η νέα σύγχρονη φάρμα για να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του τυροκομείου.

1993line

Στη συνέχεια η εταιρεία Α/φοί Πάντζιαρου επενδύει στη σύγχρονη τεχνολογία και σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της τυροκομικής, την αφοσίωση στην ποιότητα και την υγιεινή οδηγείται σε μια επιτυχημένη ανοδική πορεία.

Το όραμα της εταιρείας Α/φοί Πάντζιαρου για διατήρηση της παράδοσης και της παραγωγής ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων, ανέλαβαν να συνεχίσουν τα παιδιά τους Στυλιανός, Αλέξης, Χρυσός, Μαρία, Ευανθία, οι οποίοι εντάχθηκαν στην οικογενειακή επιχείρηση, συνεχίζοντας έτσι το έργο που ξεκίνησαν οι πατεράδες τους.

2006

Σταθμός την ανοδική μας πορεία αποτελεί το 2006 όταν μεταφερόμαστε στο νέο σύγχρονο σημερινό τυροκομείο. Η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς σε μια καινοτόμο και πρωτοποριακή βιομηχανία τροφίμων με ηγετική θέση στον γαλακτοβιομηχανικό τομέα.

Ανοίγει φτερά βγαίνοντας στις παγκόσμιες αγορές με σκοπό την μεταφορά της αυθεντικής γεύσης του κυπριακού παραδοσιακού χαλουμιού στις χώρες του εξωτερικού.

Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει αυθεντικά κυπριακά προϊόντα, χαλούμι σε διάφορα μεγέθη και είδη, αναρή φρέσκα και ξηρή καθώς και τυρί Φλαούνας, των οποίων η βάση είναι μείγμα από αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα, που παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο που πέρασε από γενιά σε γενιά.

 
 

2008-2017line

Η μεγάλη πορεία συνεχίζεται δυναμικά, με αποκορύφωμα τον Ιούνιο του 2008 με την πραγματοποίηση μιας μεγάλης εξαγωγής τυροκομικών προϊόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι εξαγωγές συνεχίζονται με την ίδια δυναμική τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Σουηδία, Αυστρία, Δανία, Ελλάδα και τη μακρινή Αυστραλία.

Το 2017 η εταιρεία αποφασίζει και δημιουργεί νέα κτηνοτροφική μονάδα με ζώα που μας δίνουν γάλα υψηλών προδιαγραφών.

Αυξάνοντας την παραγωγή μας συνεχώς, με μεθοδικότητα και συνέπεια στην ποιότητα, η εταιρεία μας εξελίσσεται σταδιακά μέχρι και σήμερα, παραμένοντας πάντα πιστή και αφοσιωμένη στο βέλτιστο που ζητά η δική μας γαλακτοκομική βιομηχανία.

2018-2021line

Σήμερα, 2018, η ανοδική πορεία συνεχίζεται και η εταιρεία ανακοινώνει νέες υπό μελέτη υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία Α/φοί Πάντζιαρου ΛΤΔ, οι ιδρυτές και οι μέτοχοι ευελπιστούν το καλύτερο για όλο το αξιότιμο προσωπικό που εργάζεται με ζήλο και μεθοδικότητα καθημερινά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας φροντίζοντας παράλληλα για την ευημερία και την εξέλιξη τους στο χώρο εργασίας.

Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Καθημερινά, ξυπνάμε για να φτιάξουμε για σας τα γνησιότερα και υγιέστερα γαλακτοκομικά προϊόντα. Με την ανατολή του ήλιου, το γάλα μας φτάνει στα εργαστήρια μας, φρέσκο από τις δικές μα αγελάδες και συμπληρώνεται από τους επαγγελματίες ποιμνιοτρόφους μας που έχουν επιλεγεί με αυστηρά υγειονομικά κριτήρια.

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με το Σύστημα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων B.R.C, με το οποίο δεσμευόμαστε να παρέχουμε πάντοτε τις υψηλές προδιαγραφές που διαχρονικά θέσαμε. Γι’αυτό και ο έλεγχος ποιότητας της πρώτης μας ύλης, του γάλακτος, γίνεται στο χημείου του εργοστασίου μας με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, από εξιδεικευμένους επιστήμονες, έμπειρους τεχνικούς και ανθρώπους που αγαπούν και αφοσιώνονται στο αντικείμενο της δουλειάς τους.

Κοινωνική μας Ευθύνη παραμένει πάντοτε η παροχή στον κόσμο μας ενός υγιεινού προϊόντος που ακολουθεί και ξεπερνά τα όρια της σωστής διατροφής.

© 2024 . Pantziarou Bros. All Rights Reserved.
Website Designed & Developed by webarts